CNCverspanen neemt HJB Elektronica over

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

CNCverspanen, specialist in draai- en freeswerk, heeft eind 2014 het Pijnackerse bedrijf HJB Elektronica overgenomen. De officiële verhuizing vond vorige maand plaats. Naast het uitgebreide machinepark, zijn ook de kennis en klantenkring van Henk en Lucie Bouman, voormalig eigenaren van HJB Elektronica, overgekomen.

CNCverspanen heeft naast brede vakkennis en -kunde een breed inzetbaar machinepark, zowel computergestuurd als conventioneel. In de 500 vierkante meter werkplaats met vloeistofdichte epoxie-vloer staan nu vijf cnc-freesbanken, twee cnc-draaibanken, vier conventionele precisiedraaibanken en twee conventionele freesbanken. CNCverspanen vervaardigt een grote diversiteit aan producten, van behuizingen voor de elektronica-industrie tot grote assen voor de offshore.


Henk Bouman en zijn echtgenote Lucie blijven de eerste jaren werkzaam bij CNCverspanen en zijn dus meeverhuisd van Pijnacker naar Nootdorp. Ze zullen hun eigen specifieke klanten blijven bedienen en vormen een welkome aanvulling op wat CNCverspanen al in huis had.