Max Bleijswijk regio sales manager Benelux bij Kemppi

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Kemppi heeft Max Bleijswijk benoemt tot regio sales manager. Hij is verantwoordelijk voor de dealer verkopen en ontwikkeling en uitvoering van alle commerciële activiteiten in de Benelux.

Managing director Joop van Elen is zeer gelukkig dat Bleijswijk deel uitmaakt van zijn team. ‘Hij zal ons team versterken en er alles aan doen om onze gestelde doelen te bereiken. Hij beschikt over uitstekende kwaliteiten en over een enorme ervaring.’ Bleijswijk zelf is er trots op dat Kemppi hem de positie van ‘Regional Sales Manager’ toevertrouwd. ‘Er ligt een enorme uitdaging voor het Kemppi Benelux team gereed.’

De kersverse sales manager vertelt over de recente introductie van een compleet software kwaliteitswaarborgingssysteem. ‘De belangstelling tijdens de introductie in december 2014 was groot. Maar liefst 130 belangstellenden waren aangenaam verrast met de mogelijkheden welke het Kemppi KAS 3 systeem hun biedt. Kwaliteitswaarborging en het direct in kaart brengen van lasfouten is een enorme stap voorwaarts voor de lasindustrie. Al de benodigde informatie van het complete lasproces wordt gemonitord, gedocumenteerd en gecontroleerd middels het Kemppi Arc System 3 systeem. ‘Denkt u eens in wat een kostenbesparing dit met zich meeneemt’, aldus Bleijswijk.

Kemppi Oy

Kemppi Oyis fabrikant van industriële booglasapparatuur en een leverancier van software en service oplossingen. De jaarlijkse omzet van 111 miljoen euro is voor 90% afkomstig van internationale markten. De producte vindt plaats in  het Finse Lahti (hoofdkantoor) en Asikkala en Chennai in India. Ze hebben dochterondernemingen in 16 landen en reguliere verkoop aan meer dan 70 landen. Het persdoneelsbestand bestata uit 626 directe mederwekrkers en 178 bij buitenlandse dochterondernemingen. Kemppi Oy is een dochteronderneming van Kemppi Group Oy.

Kemppi Benelux