Yamazaki Mazak opent Europe Parts Center met Open House dagen

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Yamazaki Mazak heeft zijn Europe Parts Center vergroot. Om dit te laten zien aan een groot publiek organiseert de Japanse producent zijn Open House dagen van 25 tot en met 27 maart.

De opslagcapaciteit van het EPC is bijna verdubbeld van 2.700 naar 4.600 vierkante meter waardoor nu 97 procent van alle onderdelen op dezelfde dag van bestelling ook daadwerkelijk worden verzonden.  

Open Houdse

Tijdens de Open House dagen zijn belangstellenden van harte welkom om een kijkje te nemen in dit volledig geautomatiseerde state-of-the-art magazijn. Het magazijn is uitgerust met een nieuw miniload systeem voor picking van kleine wisselstukken uit 8.000 bakken met 70 duizend locaties, en met een palletkraansysteem voor drieduizend medium tot grote palletten. Vier intelligente werkstations sturen een automatisch rollenbaan systeem aan op de 1.000 vierkante meter nieuwe logistieke werkvloer.

Live demo’s

Tijdens de Open House dagen kan kennis gemaakt worden met de nieuwe Mazatrol SmoothX besturing, een revolutionaire stap in de cnc-wereld, er worden demonstraties verzorgd op vele modellen Mazak machines en er vinden live demo’s plaats op de lasersnijmachines de Optiplex 4020 Fiber 4kw en de STX3015 4kw CO².

Presentaties andere bedrijven

Presentaties worden verzorgd door Robojob en Cellro, met betrekking tot automatisatie, Kennametal inzake gereedschappen en Schunk over klemsystemen. Presentatie door IPG, fiber resonator producent en Radan, softwareproducent


Yamazaki Mazak – European Parts Centre in Leuven