Cellro opent Demoweek Ede-Veenendaal

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Dit jaar zal de opening van de Demoweek (17-20 maart) op dinsdag 17 maart bij Cellro plaatsvinden. Cellro doet dat in stijl en laat je verbazen over het thema van de 13de editie, ‘Efficiëntie in ieder dimensie’.

‘Een maakbedrijf wil al het mogelijke in werk stellen voor een optimaal ingerichte productieomgeving, met als doel efficiënt produceren. Overdag zijn de producenten erbij en kunnen ze met eigen ogen zien hoe het proces verloopt. Maar hoe zit dit ‘s nachts? We verwachten hetzelfde maar is dat ook zo? Bij Cellro hebben we de proef op de som genomen en de beelden hiervan verbazen ons zeer. Ook u zult opkijken als u het resultaat komt bekijken tijdens de opening van de Demoweek!’, stelt Cellro in de uitnodiging.

De deelnemers aan de Demoweek (17-20 maart 2015) zijn acht leveranciers uit de metaalbewerking uit de regio Ede-Veenendaal, dat zijn de bedrijven Bemet, Bendertechniek, Cellro, DMG Mori, Dormer Pramet, Dymato, Heidenhain en Mitutoyo. 

Beladingssysteem

Op de valreep komen BMO en Bendertechniek met een nieu+wtje. Samen presenteren ze een product- en pallet beladingssysteem uit de Platinumseries voor het automatisch beladen van CNC draai- en freesmachines. De robotcelstaat opgesteld bij Bendertechniek en automatiseert een Hwacheon Vesta 1000.

Demoweek van 17-20 maart 2015 

 Demoweek_2015_uitnodiging.