Reesink Staal geeft visie op staalmarkt in 2013

De vraag naar staal is in het eerste kwartaal van 2013 gedaald ten opzichte van het vierde kwartaal 2012. Daardoor stonden de prijzen overal op de wereld onder druk. Dit schrijft Reesink Staal op haar website. Tegelijkertijd kondigde de Zutphense staalleverancier haar digitale nieuwsbrief aan.

Vooral Europa lijdt onder de crisis, terwijl de Verenigde Staten er langzaam uit aan het kruipen is. De verwachtingen zijn voor Nederland niet al te rooskleurig, hoewel velen menen dat de markt niet meer verder kan zakken.

Afzet op peil

Reesink Staal heeft dankzij de herstructurering de afzet op peil weten te houden en ziet dat bedrijven steeds meer streven naar efficiency en meer bewerkingen uitbesteden. Daarnaast is het voorraadassortiment met enkele speciale kwaliteiten uitgebreid.
Men verwacht dat de markt in de loop van het jaar iets zal aantrekken en dat Nederland langzaam maar zeker de crisis de rug toekeert en dat we optimistischer richting 2014 gaan.

De Staalkoerier

Reesink Staal komt met ingang vanaf volgende week met de eerste digitale versie van De Staalkoerier. Hiermee gaat de Zutphense staalleverancier haar relaties digitaal informeren over belangrijke wetenswaardigheden over de staalwereld in het algemeen en Reesink Staal in het bijzonder.


Aanmelden voor de De Staalkoerier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *