AWL-Techniek ontvangt certificaat voor duurzaam personeelsbeleid

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Recentelijk heeft AWL namens Match! het certificaat duurzaam personeelsbeleid mogen ontvangen.

Match! is een initiatief van Sociale Dienst Veluwerand en heeft tot doel om zoveel mogelijk werkzoekenden in de regio te begeleiden, naar vast of tijdelijk werk.

AWL heeft het certificaat gekregen vanwege haar proactieve inzet om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op te nemen in haar organisatie en deze medewerkers een goede begeleiding op de werkvloer te bieden. De enorme groei van AWL draagt tevens bij aan de vermindering van de werkeloosheid in de regio.

‘Onze medewerkers zijn ons kapitaal. Als iemand een goede motivatie en werkhouding heeft, bereid is en mogelijkheden heeft om te leren, dan willen we bij onze vacatures ook creatief zijn en een ontwikkelingstraject uitstippelen. Wij zien dat je hiermee een win-winsituatie kunt bereiken bij de werknemer, die een goede basis legt voor een lange termijnsamenwerking. Het geeft voldoening als je ziet dat iemand die met zijn/haar loopbaan op een doodspoor zit, weer een nieuwe ontwikkeling gaat maken en tot bloei komt” aldus Arjen Vos, Manager Personeel & Organisatie bij AWL.