Verheij Metaal viert 45-jarig bestaan met open dagen

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Verheij Metaal houdt aanstaande vrijdag 12 juni een feestelijke open dag voor genodigden. Het thema van de middag is: ‘Innoverend onderweg naar 2020’. Naast een officieel gedeelte is er ruimte voor rondleidingen en een hapje en drankje. Zaterdag 13 juni stelt het jarige metaalbedrijf vanaf 13.00 uur haar deuren open voor alle belangstellenden.

Verheij Metaal is gespecialiseerd in plaatwerk. Het Achterhoekse bedrijf levert toe aan een grote diversiteit branches, met name de verwarmingsindustrie, magazijn- en stalinrichting, winkel- en kantoorinrichters, klimaatbeheersingsystemen, de elektro- en elektronicasektor, overheaddeuren en de witgoedsektor. Verheij Metaal onderscheidt zich door een gunstige verhouding in prijs / prestatie in zowel grote als ook kleine series plaatwerk.

 

Goede doelen

In het kader van het erfgoedfestival Gemaakt in Gelderland zullen ook Stichting Kunstuitleen Gemeente Oude IJsselstreek en de Groentainer van De Timp Evenementen aan deze Open Dag deelnemen. Verheij Metaal ondersteunt de Moeder Teresa Stichting Ulft en Stichting Care Travel in Gendringen. Vrijwilligers van beide stichtingen zullen daarom aanwezig zijn.

Info

De open dagen worden gehouden bij Verheij Metaal, gevestigd op Industrieterrein De Rieze, Oerseweg 6 in Ulft. Meer informatie en aanmelden: www.verheijmetaal.nl.

 

Uitnodiging