Rotero Benelux distributeur van Dewit Industrial Sensors, fabrikant van sensoren

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Dewit Industrial Sensors heeft het distributeurschap voor de Benelux overgedragen aan zusterbedrijf Rotero in Woerden. Beide bedrijven maken onderdeel uit van de Rotero Group of Companies.

Rotero heeft hiermee de verkoop- en marketingactiviteiten die DIS op de Benelux markt ontplooit, overgenomen. De overige distributiestructuur blijft ongewijzigd. In concreto betekent dit dat op de Nederlandse markt Rotero naast de bestaande distributeur Sentech zal opereren.

Hiermee breidt Rotero haar programma sensoren uit met onder meer hoekverdraaiingsopnemers, versnellingsopnemers, Hall-effect toerentalopnemers en benaderingsschakelaars. Bovendien biedt Rotero de meest recente innovatie van DIS: de QGW roestvaststalen behuizing voor toepassing onder zware omstandigheden.

Het programma sensoren van Rotero bestond voorheen voornamelijk uit verschillende niveausensoren, niveauschakelaars, flowsensoren en adblue sensoren. Met de toevoeging van het DIS assortiment biedt het bedrijf nu een compleet pakket sensoren voor toepassing in de algemene machine- en apparatenbouw.

Rotero

Sentech