Duitse topinkopers op seminar over waardecreatie van NEVI, Metaalunie en Nevat

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Tijdens de ESEF organiseren de Nevat, Koninklijke Metaalunie en de NEVI woensdag een seminar over waardecreatie in de keten. Inkopers zouden veel meer naar value sourcing toe moeten. De Duitse topinkopers van Schlaeffler Technologies en Krauss-Maffei Wegmann geven tijdens het seminar hun visie.

In de wereld van toeleveren en uitbesteden wordt op een steeds hoger niveau uitbesteed. Toeleveranciers krijgen meer verantwoordelijkheid over de levenscyclus van de producten van hun klanten. Bovendien wordt van hen verwacht meer innovatie in te brengen en precies voor de klant te weten waar ze voordeel kunnen bieden: waardecreatie.

Metaalunie, Nevat, NEVI en FME en zijn op zoek gegaan naar de bottlenecks die waardecreatie in de praktijk in de weg staan en gaan in deze praktische workshop met inkopers en toeleveranciers aan tafel om de ‘roadblocks’ weg te nemen.

Ter introductie geven twee Duitse topinkopers van Schlaeffler Technologies en Krauss-Maffei Wegman hun visie op waardecreatie. Holger Schiele, Chair Technology Management – Innovation of Operations Universiteit Twente is de dagvoorzitter.

Het congres Waardecreatie in de toeleverketen vindt woensdag 14 maart plaats van 9.00 tot 11.30 uur in de Julianazaal in Jaarbeurs Utrecht.