Pehu geeft verkoop uit handen

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Marc Huben, eigenaar van Pehu is tevreden. Hij heeft verschillende nieuwe klanten ontmoet op de Techni-Show en eerste afspraken gemaakt met wederverkopers.

‘Tot nu toe verliep de verkoop vanuit Nuenen. Nu hebben we wederverkopers in Nederland, België, en de Verenigde Staten’, vertelt Huben.

Coördinatentafel 

Het bedrijf beweegt zich in de productie van bewerkingsmachines voor de staalverwerkende industrie. Dat is ongeveer 20 jaar geleden begonnen met de productie van coördinatentafel. Alhoewel produceren is een groot woord. ‘ Wij  engineeren onze machines een besteden zeker 90 procent van de werkzaamheden uit’, bekent Huben. Opvallend in de stand is dat alle machines  een prijskaartje hebben.  Zo wordt er een coördinatentafel aangeboden voor 1.500 euro.

Eerste boorstraat 

De meest recente ontwikkeling die het bedrijf voor het eerst in Nederland lat zien, is de boorstraat met een twee-assige besturing en een 6 meter lange aanvoertafel. Deze boorstraat heeft een boorcapaciteit tot een diameter van 32 mm. Deze machine wordt aangeboden voor 50.000 euro in plaats van normaal 65.000 euro.

Pehu staat in hal 8, stand A041 en A113.