WPS Horti Systems wint Metaalunie Smart Enterprise Award 2012

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

De Metaalunie Smart Enterprise Award 2012 is gewonnen door WPS Horti Systems BV uit De Lier. Dit mkb-metaalbedrijf heeft zich volgens de jury op excellente wijze onderscheiden door de hoge graad van digitale innovatie in de bedrijfsvoering. “één van de bedrijven waar Nederland zo’n behoefte aan heeft”, motiveerde jurylid Chris van der Lande (voormalig awardwinnaar) de keuze voor het bedrijf.

Richard van der Meijs, productmanager, ontving tijdens het Metaaluniecongres Smart Future dat 26 april plaatsvond, de Metaalunie Award uit handen van jurylid Chris van der Landel. Metaalunievoorzitter Michaël van Straalen overhandigde het winnende bedrijf een cheque ter waarde van 5.000 euro. De jury noemde de drie genomineerde bedrijven Konosch Nederland, Pan-Oston en WPS Horti Systems, lichtende voorbeelden voor de industrie en een inspiratiebron voor de hele sector. De drie bedrijven kregen de nominatie voor de Award uitgereikt.

Harm Jan Keijer onderscheiden

Tijdens het Metaaluniecongres is Harm Jan Keijer bij zijn afscheid als directeur van de Koninklijke Metaalunie benoemd tot erelid van de vereniging en tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Het laatste bij bevordering: in 2000 is hij al benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Keijer kreeg het Metaalunie erelidmaatschap uitgereikt door Metaalunievoorzitter Michaël van Straalen. De Koninklijke onderscheiding is uitgereikt door Chris Buijink secretaris-generaal van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I).