Aanbestedingswebsite tenderguide.nl vernieuwd en uitgebreid

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

De nieuwste versie van tenderguide.nl biedt gebruikers een nagenoeg compleet overzicht van alle aanbestedingen in Nederland. Bedrijven raadplegen er de actuele status van relevante aanbestedingen, aan welke concurrent een aanbesteding is gegund en wat de einddatum van het lopende contract is.

Met meer dan 30.000 actuele aanbestedingen voorziet tenderguide.nl in een groeiende behoefte onder Nederlandse ondernemers om meer inzicht te hebben in het totaalaanbod van aanbestedingen. Dat betreft niet alleen informatie over het bestek of over de opdrachtgever, maar ook details over de partij aan wie de opdracht uiteindelijk gegund is of wie het contract van de onderhavige aanbesteding nu verzorgd.

Premium Account

Ondernemers met een Premium Account kunnen vanaf nu een persoonlijke pagina aanmaken. Op basis van de aangegeven interessegebieden selecteert de site automatisch relevante aanbestedingen. Updates mailt TenderGuide direct aan de ondernemer, die de benodigde documenten vervolgens zo kan opvragen. Een Premium Account op kost 50,00 euro per maand.

Jurisprudentie

Op http://www.tenderguide.nl/ staat ook informatie over het inkoopbeleid en de drempelbedragen van aanbestedende diensten en is een overzicht te zien van actuele en gegunde aanbestedingen per aanbieder. Bovendien is er actuele jurisprudentie te vinden en kunnen gebruikers aan mr. Joost van de Wetering, gespecialiseerd aanbestedingsadvocaat bij KienhuisHoving, specifieke vragen stellen.