Slim construeren in buis en plaat

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

De Federatie Metaalplaat (FDP) nodigt belangstellenden uit deel te nemen aan een workshop op 10 mei rond het thema slim construeren in buis en plaat aan de hand van praktijk bij Heurkens en Van Veluw.

‘Grote kostenbesparingen kunnen met deze werkwijze worden gerealiseerd en ook kortere doorlooptijden en een grotere flexibiliteit’, vertelt Frederik Lodeizen van de organisator Federatie Metaalplaat FDP. ‘Tijdens de workshop behandelen we de mogelijkheden die moderne lasersnijmachines en buislasers te bieden hebben waardoor de constructeurs steeds effectiever kunnen construeren’, weet Lodeizen. ‘Tot nu toe hebben zich 40 mensen aangemeld, maar er is nog ruimte om deel te nemen.’

De agenda van de donderdagmiddag 10 mei 2012 ziet er als volgt uit:
13.30 – 13.45 Inleiding FDP Federatie Metaalplaat. Frederik Lodeizen
13.45 – 14.30 Introductie Jorg Blankers van Heurkens & Van Veluw. Hij bespreekt de mogelijkheden van de buislaser en de mogelijke verbindingen buis-plaat en buis-buis.
14.30 – 15.15 Inleiding door Frans Hutten van Stodt. Zijn verhaal gaat over machinegericht construeren in plaat op basis van moderne productietechnieken.
15.15 – 15.30 Pauze
15.30 – 16.30 Rondleiding
16.30 Afsluiting en invullen evaluatieformulieren


Aanmelden workshop slim construeren in buis en plaat