Zestigjarige LVD pakt uit op EuroBlech met innovatie in plaatbewerking

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

LVD Company viert zijn 60ste verjaardag als innovatieve ontwerper en fabrikant van plaatbewerkingsmachines. Het thema van de zestigste verjaardag is ‘Passion, Innovation, Solutions’ dat met name wordt geëtaleerd op de komende plaatbewerkingsbeurs EuroBlech van 23-27 oktober in Hannover.

Het bedrijf, dat in 1952 startte met de productie van hydraulische persen, is vandaag de dag uitgegroeid tot een toonaangevende constructeur van afkantpersen, pons- en lasersnijmachines. LVD beschikt over productiefaciliteiten, sales en servicevestigingen in meer dan 45 landen. Naast de hoofdzetel in Gullegem (België) heeft het bedrijf ook productieafdelingen in Frankrijk, Centraal-Europa, Azië en de Verenigde Staten, alsook technische centra in België, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, China, Thailand, Korea, Maleisië en de Verenigde Arabische Emiraten.

‘Een ervaren en toegewijd team in combinatie met een sterke langetermijnvisie, die er op gericht is om de meest geavanceerde plaatbewerkingstechnologie ten dienste te stellen van onze wereldwijde clientèle; dat verklaart waarom we er na zestig jaar nog steeds staan’, benadrukt Jean-Pierre Lefebvre voorzitter van LVD Company.

Over LVD

De LVD-groep is een toonaangevende constructeur van een brede waaier van plaatbewerkingsmachines en softwareoplossingen zoals lasersnijsystemen, ponsmachines, afkantpersen, guillotinescharen en mid-level automatiseringssystemen, geïntegreerd in en ondersteund door de pc-gebaseerde en Windows-compatibele CADMAN-software.

LVD Company

EuroBlech Hannover