Houtpaviljoen weer platform voor hout op Internationale Bouwbeurs

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Niet alleen op het gebied van milieuvriendelijkheid, maar ook als het gaat om energiezuinig, industrieel (prefab), kosteneffectief, veilig en innovatief bouwen is hout bezig met een opmars. Dé tijd om je als bedrijf in hout en houtproducten te onderscheiden, zo vinden Centrum Hout, VVNH, NBvT en VHSB. Zij organiseren samen het Houtpaviljoen op de Internationale Bouwbeurs.

De Internationale Bouwbeurs vindt plaats van 4 tot 9 februari 2013 in de Jaarbeurs in Utrecht. Belangstellenden kunnen zich samen met andere houtgerelateerde bedrijven presenteren op het in het oog springende Houtpaviljoen: een platform om eensgezind de positieve boodschap rond hout uit te dragen.

Centrum Hout, Vereniging Van Nederlandse Houtondernemingen (VVNH), Nederlandse Bond van Timmerfabrikanten (NBvT) en Vereniging van Houtskeletbouwers (VHSB) zullen als initiatiefnemers van het Houtpaviljoen een grote gezamenlijke stand betrekken. Zij fungeren als vraagbaak op het paviljoen waar algemene kennis over hout wordt gedeeld en geïnteresseerden voor hout- en houtproducten naar de verschillende deelnemers op het paviljoen worden verwezen.

Het Houtpaviljoen zal te vinden zijn in de materialenhal  in Hal 8, direct links na binnenkomst aan de Beatrixzijde van de Jaarbeurs. Nieuw is dat deelnemers ook relaties gebruik kunnen laten maken van het besloten ‘Houtterras’ achter de centrale stand.

Tot 25 juni gelden er speciale tarieven voor deelname. Info bij Liesbeth von Nordheim van beursorganisator VNU Exhibitions via liesbeth.von.nordheim@vnuexhibitions.com of 030 2952745.