Kuyer Metaal kiest voor Safan kantpers

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Kuyer Metaal heeft begin dit jaar een nieuwe Safan kantpers H-Brake 170-3100 geplaatst en een optie genomen voor de levering van een tweede machine eind 2012.

Na een intensief onderzoek heeft Kuyer Metaal besloten tot de aanschaf van deze Safan kantpers. De plaatbewerker wilde een leverancier selecteren welke een breed pakket aan machines nu en in de toekomst kon leveren. Safan was reeds huisleverancier maar Kuyer wilde de markt opnieuw verkennen en met die nieuwe informatie een leverancier selecteren. Op basis van kwaliteit, service en machine-uitvoeringen is Safan geselecteerd uit een groep van zes machinefabrikanten, welke initieel waren uitgenodigd.

Aangezien Kuyer Metaal al vele jaren actief is als leverancier binnen diverse markten, was het logisch dat gezocht werd naar een machine met een hoge flexibiliteit en snelle ombouwtijden, waarbij de zetkwaliteit van de producten van een hoog niveau moet zijn.

Productiemiddelen en mensen

De afgelopen drie jaar heeft Kuyer Metaal op basis van een nauwkeurig uitgezette strategie geïnvesteerd in de ontwikkeling van de organisatie, productie en medewerkers met als doel de kwaliteit en het vakmanschap op een hoger niveau te brengen. Naast het behalen van lasnormen ISO 3834-2, DIN 2303 en recent DIN EN 15085 is er ook geïnvesteerd in productiemiddelen en personeel.

Kuyer Metaal

Safan