Huvema lanceert nieuwe website

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Deze week heeft Huvema haar nieuwe website gelanceerd. De site geeft toegang tot overzichtelijke en complete online productinformatie. Op de startpagina zijn de meest actuele promotionele acties opgenomen. Ook kunnen hier verschillende digitale documenten worden gedownload zoals catalogi en prijslijsten.

De afgelopen periode heeft Huvema hard gewerkt aan het optimaliseren van (digitale) bestanden, het verbeteren van een aantal processen en het afronden van de nieuwe catalogi. Samen met  het aanpassen, uitbreiden en verder doorontwikkelen van het leveringsprogramma staat Huvema daarmee ook de komende jaren in voor een professionele en eigentijdse organisatie. Huvema is actief in meer dan twintig landen, vandaar dat de nieuwe website beschikbaar is in drie talen. 

Divisies

Er is gekozen voor een heldere en overzichtelijke indeling van het leveringsprogramma. Hierin is onderscheid gemaakt in een aantal herkenbare divisies: metaalbewerkingmachines voor retail en industrie, I-tools accessoires, Telwin lasapparatuur en acculaders, Fiac (schroef)compressoren, Pard (hand)gereedschappen en Huvema Support.

Bekijk de nieuwe Huvema website.