Bouwbedrijf Schothans onder de virtuele hamer

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Vrijdag is de kijkdag voor de online veiling ‘Bouwbedrijf Schothans te Nijverdal’. Wegens het faillissement wordt de inventaris en de voorraad geveild bij www.bva-auctions.com

Op 16 mei 2012 is Bouwbedrijf Schothans te Nijverdal door de rechtbank in Almelo failliet verklaard. Het bouwbedrijf was sinds 1914 werkzaam in de woning- en utiliteitsbouw. In opdracht van de curator en pandhoudster wordt de inventaris ter veiling aangeboden. Het aanbod omvat ‘JCB’ verreikers, torenkraan, betonkubel, vrachtwagencombinatie, bouwhekken, bouwliften, betonmixers, diverse units, steigerplanken, bouwstempels, bouwlamp statieven, gereedschappen, bedrijfsauto’s, aanhangwagens en kantoormeubilair.

De kijkdag wordt georganiseerd in Nijverdal aan de Energiestraat 2 op vrijdag 27 juli van 10.00 uur tot 16.00 uur. De online veiling start op 27 juli om 17.00 uur en sluit op dinsdag 31 juli vanaf 18.00 uur.

Timmerbedrijf Lochterslanden

Naast de veiling ‘Bouwbedrijf Schothans’ wordt de faillissementsveiling ‘Timmerbedrijf Lochterslanden’ georganiseerd. Het timmerbedrijf is een dochteronderneming van het bouwbedrijf. In deze veiling zullen onder andere houtbewerkingmachines ter veiling worden aangeboden. De kijkdag is op vrijdag 27 juli aan de Van den Bergsweg 19-21 in Nijverdal van 10.00 tot 16.00 uur.