Poeth breidt productielijn uit met spuit- en droogcabine van Wiltec

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Poeth optimaliseert met de aanschaf van een 23 meter lange, nieuwe spuit- en droogcabine de routing in het bedrijf, waardoor de doorlooptijd van processen versneld wordt. Objecten hoeven niet continu verplaatst te worden, maar kunnen in één keer het hele traject doorlopen.

Het optimaliseren van de productielijn kan voor bedrijven een grote besparing opleveren. Toen het besluit was gevallen nieuwe cabines aan te schaffen, koos Poeth, producent van machines en installaties, ervoor om het goed aan te pakken. Daarbij is gekozen voor een spuit- en droogcabine van Wiltec.

De spuitcabine is uitgevoerd met een gebruiksvriendelijke touch screen bediening. Door de toepassing van ‘hoog frequent verlichting’ is het licht zeer constant en trillingloos. Dit zorgt voor beter zicht, waardoor de spuiter een optimaal resultaat kan behalen. Het ‘open brander systeem’ brengt de lucht sneller op temperatuur, wat 20 procent minder energie kost dan conventionele systemen. De droogcabine is op maat gemaakt en is uitgevoerd met een energiebesparende warmte-terugwinunit.