Ahlsell kiest Stibo Systems voor MDM platform STEP

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Stibo Systems kondigde deze week aan dat Ahlsell Zweden het STEP MDM platform gaat inzetten voor haar businessactiviteiten in Scandinavië, Rusland en de Baltische Staten. Ahlsell is een Scandinavische distributeur van producten en diensten voor de installatie-industrie.

Doordat de strategische informatie, die van belang is bij het uitbreiden van het (nu 1,2 miljoen items) grote productaanbod, blijft toenemen, en ook het aantal marketingkanalen continu groter wordt, zag Ahlsell zich genoodzaakt haar verkoop- en marketingprocessen te stroomlijnen via een bewezen Master Data Management systeem.

STEP technologie

Stibo Systems levert technologie en oplossingen waarmee organisaties in staat gesteld worden hun strategische informatie wereldwijd te beheren via een geïntegreerd proces. De STEP technologie van Stibo Systems is een flexibel, uniform Master Data Management (MDM) platform, dat bedrijven voorziet van betrouwbare operationele informatie voor de hele organisatie.

STEP wordt geïmplementeerd om Ahlsell’s productinformatie te harmoniseren, zodat het betrouwbaar en compleet is, en zodat de producten die op voorraad zijn corresponderen met de producten die beschikbaar zijn via de vele marketingkanalen, van eCommerce tot gedrukte catalogi.

Overnames

De implementatie van het STEP platform van Stibo Systems ondersteunt Ahlsell’s strategie om zowel organisch als via overnames uit te breiden. Tevens onderstreept het de klantgerichtheid van het bedrijf.