Negende vestiging voor Multinal Group: doorstart voor Metaalbeitserij Hoogezand

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Met ingang van 3 september jl. maakt Metaalbeitserij Hoogezand B.V. een doorstart onder de vlag van chemisch technisch dienstverlener Multinal Group.

Metaalbeitserij Hoogezand, voorheen ook bekend onder de naam Vecom Metal Treatment Noord, ging in juli 2012 failliet.

Het bedrijf heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het hoogwaardig beitsen van zeer grote en zware roestvaststalen en koolstofstalen objecten. Zo kunnen voorwerpen tot 12,5 meter met een maximaal gewicht van 12.000 kg op deze vestiging worden gebeitst. Daarnaast worden voortaan ook de oppervlaktebehandelingen stralen en poedercoaten uitgevoerd. De nieuwe vestiging gaat verder onder de naam ‘Multinal Hoogezand’.

Multinal Group verstevigt met de doorstart van Metaalbeitserij Hoogezand B.V. haar nationale en internationale positie als belangrijke speler op het gebied van galvanische en chemische oppervlaktebehandelingen. Met de doorstart biedt Multinal Group haar klanten naast het beitsen ook de activiteiten stralen en coaten aan; en dit alles vanaf één locatie.

Totaalpakket

Multinal Group is actief binnen de metaaloppervlaktebehandelingen zoals beitsen en passiveren, elektrolytisch polijsten, verzinken, verchromen, poedercoaten en chemisch technisch reinigen. Multinal Group opereert wereldwijd en heeft nationaal inmiddels vestigingen in Almere, Amsterdam, Coevorden, Hoogezand, Maassluis, Ridderkerk, Weesp (2) en Zoeterwoude. Met de doorstart van Metaalbeitserij Hoogezand B.V. krijgt Multinal er haar negende vestiging bij.

De adresgegevens, het telefoon- en faxnummer voor de vestiging in Hoogezand blijven ongewijzigd: Abramskade 12, 9601 KM  Hoogezand, tel.: +31 (0)598 – 394 584 en fax:+31 (0)598 – 380 766. Het e-mailadres is: hoogezand@multinal.com

.