Exposantenaantal Industriële Week gegroeid

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Bezoekers van de Industriële Week, die van 2 tot en met 5 oktober wordt gehouden in de Jaarbeurs Utrecht, maken voor het eerst kennis met het nieuwe event Industrial Automation & Drives en hernieuwen hun kennismaking met de beurzen Macropak en Industrial Processing (IP).

In tijden van crisis vallen beide laatst genoemde beurzen op doordat het aantal exposanten in vergelijking met de vorige editie is gegroeid. Hierdoor is het expositieprogramma verbreed. Op Industrial Processing zijn de segmenten Solids en Fluids meer met elkaar in evenwicht. Macropak kenmerkt zich door verbreding van het expositieprogramma en een sterk inhoudelijk programma.

Macropak

De groei van Macropak komt op de beursvloer tot uitdrukking door het grote aantal exposanten op het gebied van Ontwerp & Design en op Biomaterialen. Zij zijn ondergebracht in twee aparte paviljoenen. Project Manager Marc Klumper van VNU Exhibitions signaleert veel aandacht voor het thema bio-verpakken. ‘Zowel  op de beursvloer als in het inhoudelijke seminarprogramma. De ontwikkelingen gaan snel, je ziet de technologie elke Macropak geavanceerder worden. Dat zal ook nu weer blijken. Het is een lust voor de ware verpakkingsdeskundige.’

Industrial Processing

Industrial Processing telt elf procent meer exposanten dan 2 jaar geleden. ‘Een prestatie van weleer’, constateert Klumper. ‘De branche toont lef. Er valt voor bezoekers veel te zien. Het belangrijkste is dat de segmenten Solids en Fluids met elkaar in evenwicht zijn. Industrial Processing is letterlijk een afspiegeling van leveranciers in de procesindustrie.’

Netwerken

Een beurs is bij uitstek de gelegenheid om te netwerken. Dit kan woensdagavond 3 oktober in het Holland Industrie Huis, speciaal voor exposanten van Industrial Automation & Drives, Industrial Processing en Macropak. Een keur aan gerechten, drankjes en live muziek biedt een uitstekende ambiance om zakelijke contacten verder te verdiepen.  De exposanten en bezoekers krijgen daarnaast tijdens de avondopening op 4 oktober de kans om op het sfeervolle terras in hal 9 onder begeleiding van live muziek op een ontspannen manier met elkaar in contact te komen.

Opening

De Industriële Week wordt dinsdagochtend 2 oktober om 9.40 uur officieel geopend door duurzaam ondernemer Ruud Koornstra,  mede-oprichter van Tendris en een van de columnisten van De Telegraaf. De opening wordt afgesloten door het Ballet der Robots.