Roto verwerft aandelen Beltec oppervlaktebehandeling

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Roto heeft alle aandelen overgenomen van Beltec en haar dochterondernemingen Verzinkerij Dieren, Coating Dieren, Verzinkerij Dreumel en transportbedrijf Mavekom.

De activiteiten van Beltec bestaan hoofdzakelijk uit de oppervlaktebehandeling van metalen die zijn ondergebracht in VD Groep. De drie verzinkerijen hebben een totale capaciteit van ruim 30.000 ton per jaar en hebben inclusief Mavekom circa 80 medewerkers in dienst. De overgenomen bedrijven vormen samen met de Roto dochters Verzinkerij Kampen, Verzinkerij Heerhugowaard, Verzinkerij Wolvega, Centrizink Wolvega, Poedercoating Hoogeveen, Poedercoating Wolvega en Poedercoating Heerhugowaard een ijzersterke groep.

‘We zijn verheugd dat voormalig aandeelhouder John Verheul in zijn functie van algemeen directeur betrokken blijft bij de operationele activiteiten van Verzinkerij Dieren, Coating Dieren en Verzinkerij Dreumel. Dankzij John zijn jarenlange kennis en ervaring zullen wij nog beter in staat zijn haar klanten te adviseren en van dienst te zijn op het gebied van oppervlaktebehandeling’, aldus algemeen directeur Ger de Kwaasteniet en financieel directeur Tom van Lindert van Roto.