Drie kanshebbers voor Beste Praktijkopleider 2012

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

De drie beste praktijkopleiders zijn bekend. Vorige week werden E. Dekkers, G.H. Noordermeer en A. Peters door een jury voorgedragen voor de eretitel Beste Praktijkopleider 2012 van Kenteq. De uiteindelike winnaar wordt op 11 oktober bekend gemaakt.

De jury zocht dit jaar naar praktijkopleiders die weten hoe een goed leerklimaat eruit ziet. Ervaren vakmensen die jonge talenten serieus nemen. Inspirators die begrijpen hoe je deze doelgroep begeleidt en coacht zodat zij met trots kiezen voor een loopbaan in de techniek. De jury wees de volgende personen aan:

– E. Dekkers, werkzaam bij VDL ETG Eindhoven, gevestigd in Eindhoven;
– G.H. Noordermeer, werkzaam bij Croon Elektrotechniek, gevestigd in Rotterdam;
– A. Peters, werkzaam bij GE Energy Europe, gevestigd in Rheden.

Er is sprake van een 1e, 2e en 3e prijs waaraan de jury geldprijzen verbindt van respectievelijk 2000, 1000 en 500 euro. Na de jurybezoeken in de eerste week van oktober zal duidelijk worden wie de eervolle vermelding Beste Praktijkopleider in ontvangst mag nemen. De jury maakt de nummer 1, 2 en 3 bekend op 11 oktober tijdens een feestelijk diner.

Jury

Kenteq en het Maas Geesteranus Fonds willen betrokken vakmensen zoals praktijkopleiders in het zonnetje zetten. Dat doen ze jaarlijks door de verkiezing Beste Praktijkopleider te organiseren. Praktijkopleiders die daaraan meedoen, krijgen de gelegenheid hun ervaring te delen en te meten met vakgenoten. Goed voor hun eigen ontwikkeling en voor die van de technische branche.

De jury bestaat uit leden van het bestuur van de Stichting ir. W. Maas Geesteranus Fonds: H.J. Grotenhuis (Kenteq); J.F.P. Daams;
F.A. Maas Geesteranus; P.J.E. Maas Geesteranus, en; W.I.J. van der Veere (Uneto-VNI).