Steur Industrial Coating winnaar VOM Borghardt Award 2012

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

De VOM Borghardt Award is gisteren tijdens de opening van de vakbeurs voor oppervlaktebehandeling Surface uitgereikt aan Steur Industrial Coating.

Het bedrijf kreeg de prijs vanwege zijn innovatie in de procesoptimalisatie, volgesn de jury een voorbeeld van proactief, innovatief en creatief ondernemerschap. De prijs werd uitgereikt door juryvoorzitter Hans van der Weijde.

Door de huidige crisis zag het bedrijf zijn toenmalige portfolio omzet met meer dan 50 procent dalen. Door de uitbreiding van het portfolio (van truck coating naar industrial coating) is deze neergang ten gunste gekeerd en ook het systematisch evalueren van de bewerkingsprocessen, logistiek, veiligheid, gezondheid, milieu alsmede het energieverbruik hebben hieraan bijgedragen. Deze innovatie laat zien dat in deze moeilijke tijden er kansen liggen die aangepakt kunnen worden door deze te zien, te evalueren en door op verantwoorde wijze te investeren. Steur is gevestigd in Oudenbosch.

Surface

Steur werd winnaar uit acht genomineerde bedrijven . De Borghardt Award is vernoemd naar VOM-oprichter W.P.B. Borghardt. De VOM is tevens de organisator van de vakbeurs Surface, die nog duurt tot en met 11 oktober. De beurs is geopend van 10.00 – 18.00 uur. Gelijktijdig zijn de naastgelegen vakbeurzen Energie en Milieu te bezoeken.
Op de eerste beursdag op 9 oktober was er veel belangstelling voor de bijzondere exposities ‘Future Skins’ met 200 samples van innovatieve materialen met nieuwe of bijzondere oppervlaktebehandelingen, het ‘Surface Lab’, waar bezoekers zelf kwaliteit kunnen ervaren en meten en ‘Surface Solutions’ waar

uiteenlopende oplossingen van oppervlaktebehandeling per thema worden getoond.

www.surfacevakbeurs.nl
Steur Industrial Coating