Versteviging bestaande beurzen Industriële Week en nieuw event IA&D slaat aan

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Industrial Processing, Industrial Automation & Drives en Macropak. Vorige week was de Jaarbeurs Utrecht de ontmoetingsplaats voor duizenden geinteresseerden in de Nederlandse industrie.

Het bezoekersaantal van Industrial Processing is uitgekomen op 11.538, een bezoeker bezocht gemiddeld 13 exposanten. Het overgrote deel van de exposanten is goed te spreken over de beurs. Dit geldt ook voor bezoekers die de beurs in zijn totaliteit beoordeelden met het rapportcijfer 7.2. Een derde van het bezoek is met concrete investeringsplannen naar Industrial Processing gekomen. Gezamenlijk hebben zij 33 duizend gesprekken met exposanten gevoerd.

Macropak 

Macropak 2012 trok 13.736 bezoekers. Bezoekers geven aan gemiddeld 13,5 stands te hebben bezocht en ruim 50 duizend exposantgesprekken te hebben gevoerd. Macropak kende een breder exposantenveld dan twee jaar geleden. 82 Procent van de bezoekers noemt het beursaanbod volledig. Een aantal grote exposanten heeft inmiddels ingetekend als deelnemer voor de 2014-editie.

Industrial Automation & Drives

De derde beurs Industrial Automation & Drives trok 12.770 bezoekers. De eerste editie kreeg een 7.0 als bezoekerswaardering. Het event richtte zich met name op engineers. Grote waardering was er voor de kwaliteit van het uitgebreide seminarprogramma. Exposanten hebben op Industrial Automation & Drives ruim 60 duizend standgesprekken gevoerd. Branchevereniging FEDA laat in een eerste reactie weten ‘tevreden’ terug te kijken op de eerste editie van Industrial Automation & Drives.

De volgende Industriële Week wordt van 7 tot en met 10 oktober 2014 gehouden.