Climax presenteert Europees verhuurprogramma boormachines en freesmachines

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Climax Portable Machining & Welding Systems, leverancier van portable machine tools en welding systems, introduceert een uitgebreid verhuuraanbod in Europa. Vanuit depots in Duitsland, Polen en het Verenigd Koninkrijk wordt bijna het volledige assortiment verhuurd, waaronder boor- en freesmachines, flange facers en lassystemen.

Met het toevoegen van deze service biedt Climax Europese klanten directe beschikbaarheid van snelle, krachtige precisietools en machines voor verschillende toepassingen. Vooral klanten in on-site machining en service hebben hiermee de beschikking over maatwerk oplossingen voor hun projecten.

Eerste klanten

‘We hebben al ervaring met de verhuur van tools en machines’, vertelt Europees Rental Manager Beatrice Förster. ‘Dit ging om klanten die voorafgaand aan hun investering de machine wilden proberen, om te kijken of die aan hun verwachtingen zou voldoen. Maar de vraag is vooral ontstaan vanuit on-site machining. Deze klanten zijn al tevreden over onze machines maar hebben soms tijdelijk extra capaciteit nodig. Ze werken volgens strakke schema’s van hun klanten, waar kwaliteit de standaard is en falen geen optie is. Met één telefoontje krijgen ze tijdelijk een extra exemplaar van hun favoriete machine. Zo kunnen ze hun project deadlines toch halen, zonder hun operationele budget te overschrijden. Vooral als ze even alles uit de kast moeten halen, kunnen ze op ons vertrouwen. Het is puur een zaak van flexibiliteit, zowel voor hen als voor ons.’

Over Cimax

Climax zegt wereldwijd de grootste leverancier van high-performance machine tools en welding systems te zijn. Climax biedt zowel standaard als maatwerk oplossingen voor dienstverleners en producenten zoals General Electric, Alstom, Wärtsilä, Siemens, Bechtel en Caterpillar. Onze Europese verhuurvloot van meer dan 500 machine tools is beschikbaar met on-site consultancy en product selection guidance in Duitsland, Polen en het Verenigd Koninkrijk.

Climax Portable Machining & Welding System