Hout Spreekt! zet in op positief geluid in inspiratie voor houtindustrie

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

De hout- en plaatbewerkende industrie verkeert in zwaar weer. De Groot Houtbewerkingsmachines vindt het tijd voor positieve geluiden en inspiratie. Met Hout Spreekt! biedt de leverancier op 15 november een handreiking in de vorm van een platform waarop branchegerelateerde sprekers hun vakkundige visie geven op de toekomst.

De dag is voor iedereen, van starter tot en met degene die al jaren aan de weg timmert, die antwoorden zoekt op vakspecifieke vragen over de toekomst van de timmerindustrie, de meubelindustrie, de interieurbouw of de aannemerij.

Sprekers zijn: Elco Brinkman (voorzitter Bouwend Nederland), Anton Schouten (bestuursvoorzitter van PontMeyer en bestuurslid van Vereniging Van Nederlandse Houtondernemingen) en Norbert Kuipers (directeur/eigenaar van HEBO Kozijnen). Als dagvoorzitter fungeert Guido Thys. Hij verbindt de bijdragen aan elkaar en zorgt voor een pakkende, inspirerende en enerverende afsluiting.

Hout Spreekt!… vindt op donderdag 15 november plaats bij De Groot Houtbewerkingsmachines in Rosmalen. Inloop is vanaf 10:30 uur en het programma van 12:00 tot 14:00 uur.

Deelname is gratis. Aanmelden via www.degroot.nl/houtspreekt