Perfotube opent nieuwe showroom met aandacht voor klantbeleving

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Perfotube, toeleverancier van metalen presentatiesystemen, heeft onlangs een showroom geopend voor interieurbouwers en architecten. In de showroom zijn de nieuwste metalen presentatiesystemen te zien. Naast de functionele systemen is dit een brede range esthetische modellen.

Perfotube ontwikkelt en produceert de presentatiesystemen in eigen huis.

‘Daarmee zijn we de enige toeleverancier in Nederland met een showroom voor de interieurbouwbranche’, zegt Jan-Willem van Manen, directeur bij Perfotube. ‘We leveren niet rechtstreeks aan retailers. De showroom is dan ook primair bedoeld voor interieurbouwers en architecten. Ze kunnen hier samen met hun klant, de retailer, ideeën opdoen.’

Geperforeerde buizen

Perfotube heeft een eigen lijn metalen presentatiesystemen ontwikkeld. Het meest bekend zijn de geperforeerde buizen, waarin de schappendragers worden geklikt. Deze systemen zijn uitermate flexibel, wat retailers in staat stelt om de winkelindeling en -presentatie eenvoudig aan te passen.

Van Manen: ‘Dat is belangrijk voor retailers met wisselende collecties. We signaleren daarnaast een duidelijke trend, zowel in de food- als de non-foodbranche. Enerzijds verdwijnt de productvoorraad steeds meer uit de winkel en anderzijds komt steeds meer de nadruk te liggen op klantbeleving.’

Estetisch

Daarom heeft Perfotube nieuwe systemen ontwikkeld, die flexibel en efficiënt zijn, maar die ook aan hoge esthetische eisen voldoen. Bij deze oplossingen zijn de bevestigingspunten uitermate slank of zelfs aan het oog onttrokken. Bovendien zijn ze leverbaar in een groot aantal kleuren en materialen.