Nevat formeert twee nieuwe kopgroepen: medisch/zorg en agro/food

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Nevat, de Nederlandse vereniging algemene toelevering, gaat twee nieuwe kopgroepen formeren. Dit zijn medisch/zorg en agro/food.

Nevat bouwt hiermee voort op het speerpunt ‘nieuwe business’. In het afgelopen jaar heeft de organisatie zich georiënteerd op beide markten. Ook zijn er in 2012 verschillende evenementen georganiseerd.

Kopgroepen

Uit de positieve reacties van de leden die deze nieuwe marktgerichte evenementen hebben bezocht, heeft Nevat besloten dit verder op te pakken en twee kopgroepen voor deze marktsegmenten op te richten. Doel is om, net zoals de bestaande marktgerichte sectorgroep Holland Automotive, de leden beter in deze markten te positioneren en de zichtbaarheid te vergroten.

Om de start van de twee nieuwe groepen vorm te geven, organiseert Nevat twee kick-off bijeenkomsten. Hiervoor worden de leden, die respectievelijk actief zijn of willen worden in medische/zorg en/of agro/food markt, uitgenodigd.

Kick-off

De kick-off voor de kopgroep medisch/zorg staat gepland voor 29 januari 2013 en is aansluitend aan het Nevat-event: ‘Hoe financieren we de toekomst van de maakindustrie?’, dat ook deze dag wordt gehouden. De kick-off agro/food staat voor 6 februari 2013 op de agenda.