Zes meter SafanDarley kantbank voor RVS Non Ferro

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Non Ferro heeft zijn machinepark uitgebreid met een nieuwe Darley EHP 320 kantbank van zes meter lengte. Met deze machine van SafanDarley kunnen zij hun activiteiten als totaalleverancier nog verder uitbreiden. RVS Non Ferro levert het complete pakket van engineering tot montage bij de klant.

De nieuwe kantbank biedt nieuwe mogelijkheden in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige producten uit roestvaststaal en aluminium. Naast het snijden van plaatmateriaal is de Udense plaatbewerker nu ook in staat om te kanten over een lengte van zes meter. ‘Die combinatie betekent een belangrijke toegevoegde waarde voor onze bestaande en nieuwe klanten. Zeker bij grotere projecten op het gebied van waterbehandeling en voor de voedingsmiddelenindustrie’, aldus Egbèr Smits, directeur van RVS Non Ferro.

Machinepark

In deze branche ligt de gemiddelde lengte van kantbanken tussen de drie en vier meter. ‘Met de Darley EHP 320 kunnen wij echter eenvoudig grotere producten uit één stuk ontwerpen en realiseren. (…) Een goed voorbeeld daarvan is het realiseren van complete installaties voor verschillende opdrachtgevers uit de voedingsmiddelenindustrie. Hiermee hebben onze klanten één aanspreekpunt voor het gehele vervaardigingstraject. Wij nemen tijdens dit proces de ketenregie in handen: van detailengineering tot en met de installatie bij de klant. De Darley EHP 320 zorgt daarbij voor nog meer mogelijkheden in ons fabricageproces. Een belangrijke ontwikkeling waarvan onze klanten volop meeprofiteren.’