Mavotrans verandert naam in Plaka Nederland

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Maandag presenteerde Mavotrans op de Internationale Bouwbeurs haar nieuwe naam: Plaka Nederland.

Mavotrans is sinds 1951 een begrip in de bouw. Na ruim 60 jaar wordt afscheid genomen van deze vertrouwde naam en een nieuwe weg ingeslagen. De naam Plaka Nederland biedt het bedrijf meer ruimte om zich nog verder te ontplooien in het bieden van ‘Building site solutions’.

In 2004 is Mavotrans opgenomen binnen het beursgenoteerde CRH. Sinds een aantal jaren is Mavotrans binnen CRH onderdeel van de Plaka Group. De Plaka Group heeft productiebedrijven en verkooporganisaties in heel Europa.

Ter bevordering van de internationale herkenbaarheid wordt binnen de groep een eenduidige naam en huisstijl gehanteerd; Mavotrans wordt daarom Plaka Nederland. Een nieuwe naam, een nieuwe uitstraling, maar het bedrijf, de personele bezetting, het adres en de juridische status blijven ongewijzigd.

Naast de nieuwe naam wordt een vernieuwd en sterk uitgebreid ‘one-stop-shop’ leveringsprogramma geïntroduceerd. Het hele assortiment is grondig onder de loep genomen en logischer ingedeeld. Daarnaast is een reeks van nieuwe producten aan het leveringsprogramma toegevoegd. Daardoor groeit het productenpakket van negen naar twaalf productgroepen.