Miyachi Europe lanceert modulaire lijn weerstandlassers

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Miyachi Europe heeft de Miyachi Peco ‘newhorizon’ weerstandslasapparatuur op de markt gebracht. Dat is een nieuwe generatie weerstandslasapparatuur die uit modules is opgebouwd waardoor gebruikers de modules kunnen kiezen die het best bij hun toepassingen passen.

De lijn bestaat uit 24 modules voor de configuratie van 400 weerstandslaskoppen en -tangen. Volgens Miyachi is deze modulaire aanpak een belangrijke stap vooruit op het gebied van technische specificaties en prestaties. Gebruikers kunnen hierdoor profiteren van een veelzijdig productportfolio in combinatie met korte levertijden en een hoog onderhoudsgemak.

Kosten omlaag

Kosten van de technische dienst en onderhoud kunnen worden verlaagd met maximaal 33 procent aangezien individuele componenten ter plekke kunnen worden verwisseld. De flexibiliteit wordt verdubbeld omdat een laskop of lastang ter plaatse binnen een paar minuten kan worden omgezet in een andere versie.

De Miyachi Peco newhorizon productlijn is een wereldwijd handelsmerk en is te bestellen bij een van de zeven verkoopkantoren van Miyachi Europe waaronder die in Helmond.

Miyachi Europe

Miyachi ontwikkelt, bouwt en onderhoud machines en modules op het gebied van Weerstandslassen, Laserlassen, Lasermarkeren en HotBar bonding & solderen evenals op maat gemaakte Speciale Systemen.
Meer informatie www.miyachieurope.com