LVDN introduceert Jesco draaibanken

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Jesco importeur LVDN biedt vanaf heden een budget line aan voor Teach In draaibanken. De nieuwe modellen voldoen aan de standaard hoge kwaliteitsnormen van Jesco, maar zijn uitgevoerd met een eenvoudiger besturingssysteem waardoor deze tegen een zeer scherpe prijs aangeboden kunnen worden.

Door de nauwe samenwerking met Jesco, fabrikant van hoge precisie draaibanken uit Taiwan, kan dit product nu op de Nederlandse markt aangeboden worden. In tegenstelling tot de standaard modellen is de Budget Line voorzien van relatief eenvoudige dialoog software, Turnmate i van Fanuc en shopturn van Siemens, waarmee een aanzienlijk prijsvoordeel wordt behaald.

Met de Budget Line springt LVDN in op de veranderende vraag in de markt, waarin kostenefficiëntie steeds meer centraal komt te staan. Wout Lankreijer, Directeur LVDN : ‘In de huidige economische crisis hebben bedrijven minder ruimte om te investeren, maar blijft de kwaliteitsnorm overeind staan. Met dit product biedt LVDN een passende oplossing, hoge kwaliteit tegen lage kosten.’

LVDN richt zich hiermee met name op toepassingen in scholen en bedrijven waar al enige kennis van geprogrammeerd werken aanwezig is. Indien gewenst kan de importeur een opleiding van drie dagen verzorgen waarin alle elementen getraind worden.
De machines worden standaard geleverd met een tegenpunt, volledige omkapping, verplaatsbare bedieningsunit, automatisch smeersysteem, automatische toerenschakeling in 3 ranges, ISO snel-wissel gereedschap systeem, 3 klauwplaat, enzovoorts. Zij voldoen daarnaast al aan de nieuwste CE richtlijnen (2014)

LVDN