VSM richt Academy Modern Straatwerk op

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 28 maart 2013 van de VMS vond de officiële oprichting van Academy Modern Straatwerk plaats. Samen met BGA Nederland zal de officiële samenwerkingsovereenkomst gestalte krijgen.

BGA Nederland zal alle opleidingen zowel voor leerlingen als bedrijfsbrede opleidingen voor de Academy Modern Straatwerk gaan verzorgen. Focus ligt daarbij op klantgerichtheid, kwaliteit en proces. De positie van de stratenmaker als spil in de gebouwde omgeving vraagt voor de toekomst vaardigheden op het gebied van vakmanschap, maar ook op het gebied van samenwerken en communicatie.

De oprichting van de Academy sluit naadloos aan bij de ontwikkeling van certificering in de stratenmakersbranche om op een professionele manier de borging van goede opleidingen te bewerkstelligen. Daarnaast wordt er nadrukkelijk aansluiting gezocht met het hoger en wetenschappelijk onderwijs om aan de kenniskant ontwikkelingen te volgen en mogelijk te maken.

Tevens werd tijdens de Algemene Ledenvergadering de nieuwe naam van de VMS: Vereniging Modern Straatwerk gepresenteerd met bijbehorende nieuwe frisse huisstijl.