AWL-Techniek, 247-Tailorsteel en Intermeco strijden om laserinnovatieprijs

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Eind vorige week heeft de jury 247-Tailorsteel, AWL-Techniek en Intermeco genomineerd voor de laserinnovatieprijs 2013 die tijdens het aanstaande Industrial LaserEvent op 16 april wordt uitgereikt.

Intermeco is genomineerd, omdat zij tonen dat met laserlassen economisch aantrekkelijk en met hoge kwaliteit te produceren is. 247-Tailorsteel heeft een uniek businessmodel rond lasersnijden ontwikkeld dat de markt behoorlijk veranderd heeft en zeer succesvol is.

AWL-Techniek

AWL-Techniek ontwikkelt en bouwt als Nederlands bedrijf grote (laser)lasinstallaties voor de Duitse automobielindustrie. Een bedrijf dat in de afgelopen jaren elk jaar met dubbele cijfers gegroeid is. Alle drie de genomineerde bedrijven laten zien dat door goed ondernemen stevig succes te behalen is.

Industrial LaserEvent

Tijdens het Industrial LaserEvent 2013 in Enschede zal de laserinnovatieprijs 2013 worden uitgereikt aan dat bedrijf dat lasertechniek het meest succesvol inzet. Er zijn twaalf bedrijven voorgedragen voor deze prijs. Deze drie genomineerde bedrijven zullen elk een presentatie verzorgen op het Industrial LaserEvent en op basis daarvan kiest de jury een winnaar. De winnaar ontvangt een kunstwerk en een geldbedrag, beschikbaar gesteld door de KvK Oost-Nederland.

Het LaserEvent bestaat uit de gebruikelijke programmering van labdemo’s, netwerken en presentaties, ook enthousiasmerende presentaties van succesvolle bedrijven die strijden voor de laserinnovatieprijs.