De Goudsche IJzerwaren en Testcom gaan op in Biesheuvel Techniek

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

De Goudsche IJzerwaren- en Gereedschapshandel en Testcom gaan op in de Biesheuvel Groep.

Door deze integratie worden klanten en leveranciers in industrie en onderhoud door het uitgebreid aanbod producten en services beter bediend, vooral in West Nederland, melden Bouke Rond, directeur van de Goudsche en Meino Noordenbos namens Biesheuvel Techniek. Peter Versteeg bewaakte het proces van samenvoeging en toast mee op de wederzijdse continuïteit.

De Goudsche

De Goudsche is opgericht door Pieter Rond sr. in 1947 als technische groothandel in gereedschappen en machines. De Goudsche levert een breed assortiment aan ondermeer; telecombedrijven, aannemerij, wegenbouw, machinefabrieken, constructie bedrijven, chemische industrie, energie- en waterleidingbedrijven en de agrarische sector.

Testcom

Testcom is een gespecialiseerde onderneming, ISO 9001:2008 en VCA* 2008/5.1 gecertificeerd, welke zich bezig houdt met de kwaliteit en veiligheid binnen uw bedrijf op het gebied van o.a. keuring, inspectie, kalibratie, reparatie, advies en verkoop van alle industriële arbeidsmiddelen.

Biesheuvel Techniek

Met circa 400.000 artikelen is Biesheuvel Techniek een totaalleverancier voor alle onderhoud- en productiebenodigdheden. Klanten kunnen met vragen en voor technisch advies terecht bij één vaste contactpersoon bij één van de 27 lokale vestigingen.
Met Industrial Up-Time Services zoeken de specialisten van Biesheuvel Techniek naar technische en logistieke mogelijkheden om kosten te besparen en de productiviteit van haar klanten te verbeteren.

Biesheuvel Techniek
De Goudsche IJzerwaren- en Gereedschapshandel B.V.
Testcom