Excelsum verder onder Multinal-vlag

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Excelsum Industrial & Marine Services (industriële reiniging) in Almere heeft een nieuwe naam: Multinal Industrial & Marine Services.

Als wereldwijd opererend bedrijf streeft Excelsum, dat al deel uitmaakte van de Multinal Group, naar het verbeteren van haar dienstverlening. Om het veiligheids- en kwaliteitsniveau te versterken is per 1 juli een koppeling naar andere producten binnen de Multinal Group gemaakt. Voordeel van deze stap is onder andere de aanwezige kennis van QRM (Quick Response Manufacturing) en lean management binnen Multinal. Deze zal worden aangewend voor technische verbeteringen bij Excelsum.

Multinal zet haar internationale koers kracht bij en verstevigt met de naamswijziging haar positie als speler op het gebied van galvanische en chemische oppervlaktebehandelingen en industrieel reinigen. Excelsum houdt zich bezig met het industrieel en chemisch technisch reinigen van pijpleidingsystemen en procesinstallaties en het testen van deze systemen. Verder horen (camera)inspecties en engineering van deze systemen, het reinigen van HVAC lucht- en vetafzuigkanalen en desinfectie tot de werkzaamheden. Excelsum is actief in de on- en offshore-, voedingsmiddelen-, olie en gas-, farmaceutische- en petrochemische industrie.