Verspanersforum themadag bij DAF Trucks

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

De Stichting Verspanersforum is op 3 oktober voor de najaarsbijeenkomst te gast bij DAF Trucks te Eindhoven. Het thema van deze bijeenkomst is ‘De Maakindustrie en het Technisch onderwijs als kurk waarop de Nederlandse Economie drijft’.

Een van de programma-onderdelen is een rondleiding door de productieafdeling van DAF Trucks. De doelstelling van de stichting is om kennis en ervaring voor het eigen vakgebied te behouden. De bijeenkomst zal vooral in het teken staan van het vakonderwijs binnen het domein van de fijnmechanische techniek.

De beroepsgroep die hiertoe wordt gerekend zijn onder andere verspaners, die volgens het Verspanersforum van cruciaal belang zijn voor de continuïteit van de Nederlandse maakindustrie. Verschillende sprekers zullen op het belang van de maakindustrie en de noodzaak van gericht technisch onderwijs, in hun presentatie ingaan (waaronder afgevaardigden van het ministerie Den Haag). Als afsluiting wordt over het thema door alle deelnemers gediscussieerd en het resultaat van de bijeenkomst worden samengevat. De volledige agenda staat binnenkort op de website van het verspanersforum.

Belanggstellenden voor deze bijeenkomst kunnen zich zich aanmelden op www.verspanersforum.nl of per direct mail@verspanersforum.nl.