Kunststoffen 2013 groter dan ooit

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

De 15e editie van de vakbeurs Kunststoffen wordt groter dan ooit. De extra Dommelhal heeft het aantal exposanten gestuwd naar 265 deelnemers, een aantal dat nog niet eerder is voorgekomen. Het evenement is op 25 en 26 september en vindt plaats in NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven. De toegang is gratis.

De extra Dommelhal, die vorig jaar voor het eerst is ingezet is groter en voorzien van een vaste betonnen vloer. Organisator Mikrocentrum is trots op dat de beurs Kunststoffen  – ook nu in het jaar van de K in Düsseldorf – toch weer helemaal is volgeboekt. De exposanten komen met name uit Nederland, België en Duitsland. Onder de exposanten zien we designbureaus, productontwikkelaars, grondstofleveranciers, spuitgiet- en extrusiebedrijven, vacuümvormers, gereedschapmakers, machineleveranciers, softwareleveranciers en rapid-prototypers.

Congresprogramma

Ook voor deze editie is er een interessant congresprogramma samengesteld. De onderwerpen die hier aan de orde komen gaan over materialen, matrijzen, spuitgieten, verbinden, design en diverse processen rondom de verwerking van kunststoffen.
Belangrijke innovaties en grensverleggende technologieën worden voor de bezoeker zichtbaar gemaakt op de beursvloer. Deze innovaties zijn herkenbaar aan een speciaal logo. De exposanten informeren u graag over hun innovaties.

Beurs app

Om de bezoekers van Kunststoffen 2013 zich zo optimaal mogelijk te laten voorbereiden op hun dagje beurs en dit efficiënt te laten plaatsvinden heeft Mikrocentrum een extra tool ontwikkeld namelijk de Kunststoffen 2013 beurs app. Met deze app is alle informatie van de deelnemers, hun producten en diensten, altijd en overal snel bij de hand. In deze app zijn alle exposanten met hun standnummer en bedrijfsgegevens opgenomen. Ook is het complete congresprogramma opgenomen. De lezingen zijn apart te selecteren zodat een eigen voorkeursprogramma is samen te stellen.

Kunststoffen 2013 is op 25 en 26 september te Veldhoven