Kunststoffen vakbeurs in Veldhoven groter dan ooit

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Volgende week op 25 en 26 september vindt de 15e editie van vakbeurs Kunststoffen plaats. Het evenement wordt gehouden in NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven en is gratis toegankelijk.

Ook dit jaar is het aantal stands weer toegenomen en kan een bezoek worden gebracht aan zo’n 265 exposanten. Deze komen vooral uit Nederland, België en Duitsland. Design-bureaus, productontwikkelaars, grondstofleveranciers, spuitgiet- en extrusiebedrijven, vacuümvormers, gereedschapmakers, machineleveranciers, softwareleveranciers en rapid-prototypers zijn de exposanten.

Dommelhal

Mikrocentrum is er bijzonder trots op dat, ook nu in het jaar van de K in Düsseldorf, de Kunststoffen vakbeurs weer helemaal is volgeboekt. Hieruit spreekt waardering voor het evenement en het vertrouwen van de exposanten in de toekomst.

De extra Dommelhal, die vorig jaar is gerealiseerd, is dit jaar uitgebreid en voorzien van een vaste betonnen vloer. Dit zal de uitstraling en stabiliteit zeker ten goede komen. Vol congresprogramma

Ook voor deze editie is er natuurlijk weer een interessant congresprogramma samengesteld. De onderwerpen die hier aan de orde komen gaan over materialen, matrijzen, spuitgieten, verbinden, design en diverse processen rondom de verwerking van kunststoffen.

Innovatieroute op de beursvloer

 Belangrijke innovaties en grensverleggende technologieën worden voor de bezoeker zichtbaar gemaakt op de beursvloer. Deze innovaties zijn herkenbaar aan een speciaal logo. De exposanten informeren u graag over hun innovaties.

Kunststoffen 2013 in Veldhoven