ABB Robotics en Kranendonk verstevigen samenwerking

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

ABB Robotics en Kranendonk werken al vanaf 1987 samen. Deze zomer verstevigden ze hun samenwerking door het zogenaamde ABB Authorized Value Provider program (AVP) te ondertekenen. Hiermee is Kranendonk Authorized Value Provider van ABB Robotics geworden en is de organisatie geïntegreerd in het wereldwijde ABB-programma.

‘Dit AVP-programma is ontworpen om Authorized Value Providers van over de hele wereld te voorzien van die informatie, instrumenten en service die nodig zijn om te slagen in de groeiende markt van robotautomatisering. Wij bieden Kranendonk daarom volop ondersteuning bij technische, sales- en marketinggerelateerde vragen’, aldus Martin van der Have, salesmanager van ABB Robotics.

Robots voor enkelstuks productie

Kranendonk is het Robot Technology Centre voor enkelstuksproductie. Door het implementeren van intelligente robottechnologie stelt Kranendonk zijn klanten, waaronder scheepswerven, offshoreconstructiebedrijven en staalbouwers, in staat om efficiënter en effectiever te produceren. De productiesystemen die Kranendonk levert zijn klantspecifieke oplossingen die slim geïntegreerd zijn in de bestaande materiaal- en datastromen.

ABB Robotics
Kranendonk