Gelderblom CNC Machines beste Okuma dealer

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

De Benelux-vertegenwoordiger van Okuma Corporation, Gelderblom CNC Machines heeft de ‘Golden Partner Award’ ontvangen. Deze prijs wordt uitgereikt aan de Okuma-dealer die in het omvangrijke internationale verkoopnetwerk het beste presteert op het gebied van sales, marketing, techniek, financiën en service.

De prijs werd op vrijdag 13 september jl. uitgereikt tijdens de dealermeeting die Okuma organiseerde in de Engelse ambassade te Berlijn, aan de vooravond van de internationale machine- en gereedschappenbeurs EMO.

Meer dan 1.500 machines in Benelux

Gelderblom vertegenwoordigt Okuma al tientallen jaren op de Benelux-markt. In Nederland en België staan ruim 1.500 machines opgesteld bij toeleveranciers en oem’ers, die worden ingezet voor de productie van enkele stuks tot grote series, waarbij doorgaans precisie en afwerking gepaard moeten gaan aan een hoge productiviteit en lage kostprijs. Gelderblom onderzoekt samen met de klant maatwerkoplossingen om zo concurrerend mogelijk te produceren, verzorgt training en zonodig bijscholing van operators en andere technici, en houdt een grote voorraad reserve-onderdelen aan. Als full-service organisatie installeert Gelderblom de machines bij de klant en voorziet deze naderhand van alle noodzakelijke service.

Okuma

Okuma, opgericht in 1898, behoort met ruim 3.000 medewerkers tot de grootste ontwikkelaars en fabrikanten van draaimachines, bewerkingscentra en multitasking-machines ter wereld. In de loop der tijd heeft de Japanse multinational een reputatie opgebouwd als innovatieve ontwerper van hoogwaardige gereedschapmachines.

Met vernieuwingen als ‘multitasking’ (combinatie van draaien en frezen in één machine), TDCS (systeem om de invloed van temperatuurschommelingen op de nauwkeurigheid tegen te gaan), CAS (simulatiesysteem dat botsingen voorkomt) en Machining Navi (onderdrukking van trillingen) maakt Okuma zijn reputatie als belangrijke innovator op het gebied van gereedschapmachines waar.

Gelderblom CNC Machines

Okuma
EMO Hannover nog tot en met 21 september 2013