Dormac en Dormatec houden gezamenlijk Open Huis

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Vrijdag 15 en zaterdag 16 november a.s. houden Dormac CNC Solutions en zusterbedrijf Dormatec Open Huis in hun demoruimte in De Goorn (NH).

Dormac demonstreert beide dagen een aantal nieuwe CNC draai-en freesmachines. Waaronder het Doosan 5-assige bewerkingscentrum, het Doosan multi-tasking draaicentrum en geautomatiseerde productbelading.

Tevens is het Open Huis de kickoff van het nieuwe dealerschap voor de FAT teach-in draaimachines. De FAT teach-in draaimachines zijn ontwikkeld voor de bewerking van grotere en zwaardere werkstukken. Daarmee sluiten deze machines goed aan bij het bestaande programma Pinacho teach-in draaibanken. FAT levert een groot aantal opties voor de draaibanken, zoals een automatische turret met 8 gereedschap posities, hydraulische bediening van de klauwplaat tot en met volledige C-assen en freesunits.

Zusterbedrijf Dormatec is gespecialiseerd in procesoptimalisatie binnen de verspanende industrie. Procesoptimalisatie heeft als doel time killers tijdens het verspaningsproces te voorkomen, zodat de rode lamp minder en de groene lamp op de machine zoveel mogelijk brand. Daarvoor levert Dormatec ondermeer hogedruk systemen, koelinstallaties, olie afscheiders, filtersystemen en afzuigsystemen. D.m.v. een doorlopende presentatie informeren de specialisten van Dormatec over deze “Green Light Machining” oplossingen. Naast een hoger rendement wordt daarmee stilstand beperkt en het aantal spiluren verhoogd.  Met deze Green Light Machining” oplossingen biedt Dormatec betaalbare oplossingen om hoogwaardig verspanen toegankelijk te maken voor een bredere doelgroep. 

Verder zullen er diverse leveranciers aanwezig zijn van o.a. automatisering, opspanmiddelen, gereedschappen, tasters en CAD/CAM software. 

Meer info via deze link.