Drabo Hardenberg gastheer voor delegatie van Economische Zaken

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Drabo Hardenberg ontving donderdag regioambassadeur Jeroen Gosse van het ministerie van Economische Zaken. Die bracht een bezoek aan de gemeente Hardenberg, waar burgemeester Peter Snijders hem bijpraatte over de economische situatie in de gemeente Hardenberg.

Nadat burgemeester Snijders de delegatie van het ministerie in het gemeentehuis had bijgepraat over de economische situatie in de regio Hardenberg, stond er het bedrijfsbezoek aan Drabo Hardenberg op het programma.

Machinefabriek Drabo werkt voor de meest uiteenlopende industrieën en markten wereldwijd, zoals de hydrauliek-industrie, de olie- en gasindustrie, de machinebouw en de automotive. De toeleverancier heeft zich gespecialiseerd in verspanende bewerkingen als draaien, boren, frezen, slijpen en constructiewerkzaamheden. Het bedrijf biedt werk aan 77 medewerkers.

Tijdens het werkbezoek was er dan ook de nodige aandacht voor de innovaties die Drabo doorvoert, zodat het bedrijf kan blijven beschikken over een technisch hoogwaardige productieomgeving.