High Tech Centrum metaalbewerking middelpunt op Open Dag Zuidberg Staalservice

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Belangstellenden kunnen op 8 maart tijdens de Open Dag van Zuidberg Staalservice kennismaken met het nieuwe High Tech Centrum voor metaalbewerking. Daarin staat onder andere de modernste laser-, plasma en autogeen snijmachines. Het nieuwe centrum meet 10.000 m² en werd door het bedrijf in november 2013 in gebruik heeft genomen.

Tijdens de open dag kan men zich laten bijpraten door de medewerkers van Zuidberg en alle nieuwe technische productiemiddelen en faciliteiten die het bedrijf in de Noordoostpolder biedt bekijken.

Sinds de oprichting in 1982, is Zuidberg een familiebedrijf dat actief is over de gehele wereld. Door gebruik te maken van computergestuurde ontwikkel- en productietechnieken, is Zuidberg op kwaliteit én een breed leveringsprogramma onderscheidend in de markt. De vier productgroepen Frontline Systems, Tracks, Transmissions en Staalservice zijn samen met de ca. 225 enthousiaste medewerkers de peilers van het bedrijf.

Vacatures

Zuidberg is voortdurend op zoek naar talentvolle en enthousiaste collega’s op verschillende niveaus en afdelingen. Tijdens de open dag kan men tevens de stand van Personeelszaken bezoeken voor meer informatie en actuele vacatures bij Zuidberg.

De Open Dag bij Zuidberg Staalservice is op zaterdag 8 maart van 10.00 – 15.00 uur