OBS Machinebouw als zelfstandig bedrijf verder

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

OBS Machinebouw, onderdeel van de OBS Groep, is sinds 1 maart een zelfstandig opererend bedrijf.

Vanaf 1 maart 2014 zullen de machinebouwprojecten vanuit de vestiging in Nootdorp worden aangenomen en begeleid. Deze stap is genomen om meer lijn aan te brengen in de dagelijkse aansturing van de bedrijfsonderdelen en om de diversiteit aan werkzaamheden efficiënter te kunnen uitvoeren. OBS Machinebouw is actief voor onder andere machinebouwers, system integrators en eindgebruikers in diverse industrieën.

De OBS Groep (OBS Constructie, OBS Machinebouw en OBS Techniek) coördineerde tot op heden de machinebouwprojecten altijd vanuit OBS Constructie. Met deze ontwikkeling wil het bedrijf klanten beter van dienst zijn en efficiënter en effectiever met projecten aan de slag gaan.

Van begin tot het einde van een project is OBS Machinebouw nauw betrokken bij een klant en in staat om in een redelijke termijn de eerste ideeën om te zetten naar de haalbaarheid van het project. 3D-animatie, prototypen en aantoonbare resultaten (ROI) zullen getoond worden, waarna samen met de klant wordt gekeken naar de best mogelijke oplossingen.

Bij het definitieve ontwerp zal door OBS Machinebouw het project verzorgd worden, zodat dit door onder andere OBS Constructie probleemloos kan worden gefabriceerd. OBS Techniek kan vervolgens onder regie van OBS Machinebouw de onderdelen samenstellen, de installatie testen en uiteindelijk de installatie voltooien op de gewenste locatie. Met het nemen van deze stap zijn de afzonderlijke bedrijfstakken beter in staat hun opdrachtgevers te ontzorgen en komen de specifieke specialisme nog beter tot hun recht.