TenderGuide biedt ondersteuning bij overheidsaanbestedingen

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

TenderGuide is de naam van een nieuw internetportaal dat houvast biedt bij procedures rondom aanbestedingen en inschrijvingsdocumenten. De voorbereidingstijd die normaal gesproken hierin geïnvesteerd wordt, kan door gebruik te maken van TenderGuide aanzienlijk worden teruggebracht.

Veel bedrijven zien op tegen de vaak omslachtige procedures rondom aanbestedingen van overheidsorganisaties. Binnen het mkb is er meestal onvoldoende kennis van deze materie aanwezig, dan wel geen tijd voor gedegen research. Het gebrek aan vertrouwen dat de eigen onderneming kansrijk kan zijn, speelt ook een grote rol. Hierdoor gaan vele aantrekkelijke opdrachten aan het mkb voorbij.

Aanbestedingen per branche

Het toegankelijker maken van (Europese) aanbestedingen voor mkb-bedrijven inspireerde de initiatiefnemers Ruud Dusseldorp en Gerrie Kepser. Het resultaat is een internetportaal dat gebruiksvriendelijk, actueel en compleet is. Met de zoekmachine van TenderGuide vindt een gebruiker op een eenvoudige wijze alle aanbestedingen voor zijn branche.