Online boekhouden maakt einde aan verzamelen losse bankafschriften

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Het bij elkaar zoeken van losse bankafschriften en opsturen naar de accountant is verleden tijd voor ondernemers die aangesloten zijn bij de ABN AMRO bank.

Door middel van een directe koppeling tussen Twinfield online boekhouden en de ABN AMRO bank worden alle bankafschriften van de ondernemers vanaf nu automatisch verwerkt. ‘Je kunt je wel voorstellen hoeveel tijdswinst dit voor de ondernemer oplevert’, aldus Job Lammers, productmanager van Twinfield, die verwacht dat in de toekomst alle ondernemers op deze online manier te werk gaan.

Dubbel voordeel voor ondernemer

Waar voorheen ieder bankafschrift zorgvuldig werd opgeborgen voor de boekhouding, worden ABN AMRO afschriften nu direct online ingelezen in de boekhouding. Dit biedt dubbel voordeel voor de ondernemer, aldus Lammers. ‘Het levert niet alleen efficiëntievoordeel op, er is ook meer tijd voor coaching en financieel advies. Juist in tijden van economische tegenspoed zijn economische adviezen van je accountant namelijk onmisbaar.’ De mogelijkheid voor het automatisch verwerken van bankafschriften heeft Twinfield ook voor facturen in het leven geroepen. Facturen hoeven niet verzameld en opgestuurd te worden naar de accountant, maar kunnen direct online worden opgesteld en in de administratie worden verwerkt. Voor dit facturatie-abonnement voor ondernemers geldt nu een speciale overstapregeling.