Evenement speelt in op veranderende functie van secretaresse

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Het werk van de secretaresse verandert. De secretaressefunctie is niet meer alleen uitvoerend. Steeds meer verschuift de functie van rechterhand naar adviseur en coördinator.

De secretaresse van vandaag moet groeien in haar functie en zich continu verder ontwikkelen. De secretaresseverenigingen NVD, EUMA, NBFS, opleiders als Secretary Management Institute en toonaangevende leveranciers hebben de krachten gebundeld voor de ontwikkeling van de Secretary Business Days 2011 op 25 en 26 mei. Het evenement biedt secretaresses, officemanagers, personal assistants, projectassistentes en andere managementondersteuners alle ingrediënten om bij te blijven op hun veelzijdige vakgebied. Inspiratie, informatie, innovatie en ontmoeting staan centraal.      

Eerste hulp bij social media

De Secretary Business Days 2011 maakt de secretaresse toekomstbestendig en haar werk nog leuker en succesvoller. Persoonlijke ontwikkeling komt aan bod tijdens de Ambitieworkshops met onderwerpen als eerste hulp bij social media, evenementenorganisatie en ‘10 voor taal’ van het Secretary Management Institute. Sprekers zijn onder andere Chris Zegers en Thijs Willekes. Daarnaast is er een doorlopend  theaterprogramma met leerzame en leuke presentaties, metamorfoses en styling advies.